середа, 27 травня 2020 р.

Завдання для навчання

27.05.2020
Природознавство, 5 клас
Тема. Підсумок із курсу "Природознавство"
Шановні п’ятикласники! Вітаю вас із завершенням вивчення курсу "Природознавство" у 2019-2020 навчальному році. Дякую вам за наполегливість, старанність, зацікавлення. У наступному навчальному році вивчення природи у вас продовжиться через предмети "Біологія" та "Географія". Під час літніх канікул не забувайте спостерігати за природними явищами і процесами, переглядати цікаві фільми, читати книги про великих мандрівників, вчених та їхні відкриття. Для успішної роботи на уроках географії придбайте атлас та контурні карти. До зустрічі у 2020-2021 навчальному році! 

Географія, 6 клас
Тема. Підсумок із курсу "Загальна географія"
Шановні шестикласники! Протягом 2019-2020 навчального року ви для себе відкрили чимало нового: географічну карту, видатних мандрівників, оболонки землі, країни світу. У 7 класі на вас чекає не менш захопливі відкриття. Ви будете подорожувати материками та океанами, відкривати їх для себе. А щоб це було захопливо і фантастично цікаво, не забувайте дивитися пізнавальні фільми та програми, читати про подорожі та унікальні географічні явища і процеси. Для успішної роботи на уроках географії придбайте атлас та контурні карти. До зустрічі у 2020-2021 навчальному році! 

Географія, 9 клас
Тема. Підсумок із курсу "Україна і світове господарство"
Шановні дев’ятикласники! От ви і завершили вивчення географії в основній школі. Попереду у вас ще багато нового і непізнаного. Мандруйте і досліджуйте, вивчайте та робіть хоча б маленькі відкриття, адже світ, у якому ви живете, дуже цікавий. Вивчення географії продовжиться у старшій школі. Не забувайте, що для успішної роботи вам будуть потрібні атлас та контурні карти для 10 класу. Бажаю вам успіхів!

Немає коментарів:

Дописати коментар