середа, 27 травня 2020 р.

Закінчуємо навчальний рік

28.05.2020
Географія, 7 клас
Тема. Підсумок із курсу "Географія материків і океанів"

Шановні семикласники! Ви завершили свою дивовижну мандрівку по материках і океанах. Від найспекотнішої Африки до найсуворішої Антарктиди, від вершини Евересту до найглибшої Маріанської западини, уздовж Кордильєр та просторами Євразії пізнавали природу, знайомилися з населенням та найбільшими країнами. Це все простори нашої Землі, домівки усіх нас.У цьому різноманітному та багатогранному світі є місце для всіх. І те, яким він буде, залежить від усіх, від кожного особисто. Тому отримані знання вам обов’язково знадобляться у житті. А в наступному навчальному році вас чекає детальне вивчення природи і населення нашої держави. Подбайте про те, щоб на 1 вересня у вас були атлас та контурна карта для 8 класу. Улітку звертайте увагу на інформацію про Україну, яку потім використаєте на уроках у 2020-2021 навчальному році. Цікавих і пізнавальних мандрівок рідним краєм! До зустрічі!

Географія, 8 клас
Тема. Підсумок із курсу "Україна у світі: природа, населення"

Шановні восьмикласники! У 2019-2020 навчальному році ви для себе по-новому відкривали країну, яка є нашою з вами батьківщиною. Чимало труднощів намагалися подолати. вивчаючи більш детально географічну і топографічну карти, знайомлячись зі особливостями місцевого та поясного часу, відкриваючи для себе тектоніку, геологію, палеогеографію, геоморфологію, кліматологію і метеорологію, мандруючи  річками, озерами, каналами і водосховищами, заглядаючи у надра, де є чимало різних мінеральних ресурсів, докладаючи зусиль у пізнанні українських природних  ландшафтів, розбираючись в особливостях природокористування, демографічних процесів, розселення,етносів та релігій в Україні та світі. Ви відкрили для себе багато цікавих куточків природи Полтавського краю. У новому навчальному році вас чекає продовження вивчення географії України та світу. Тож за літні канікули запасіться атласом та контурними картами для 9 класу. Не забувайте переглядати цікаві програми, пізнавальні телеканали, завдяки яким розширите своє розуміння світу, в якому ви живите. До зустрічі у 2020-2021 навчальному році.


Географія, 10 клас
Тема. Підсумок з курсу "Географія: регіони і країни" 

Шановні учні 10 класу! Ви закінчили знайомство з багатьма країнами і регіонами світу. Можливо, в недалекому майбутньому ви відкриєте для їх як мандрівники чи туристи, науковці чи трудові мігранти, паломники чи політики, тому хай вам у нагоді стане все те, що ви прочитали в підручнику чи дізналися від мене на уроках. У наступному навчальному році на вас чекає завершення вивчення шкільного курсу географії. Подумайте про те, що цей предмет вам допоможе вступити до омріяного вишу через рік, тому вже влітку розпочніть підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання. А для опанування географії в 11 класі вам потрібно придбати атлас та контурні карти. Щасливого літа!

Немає коментарів:

Дописати коментар