понеділок, 30 жовтня 2017 р.

Турнір юних географів

    Результат пошуку зображень за запитом "географічний турнір"
    Із 2007 року учні Карлівського району мають можливість перевірити свої географічні компетентності та випробувати себе не тільки під час олімпіади з географії, а й у ході географічного турніру. Започаткований 10 років тому Турнір юних географів збирає команди, до яких  входять учні 7-11 класів закладів освіти району. Щороку ми знову відкриваємо Положення Всеукраїнського турніру юних географів для того, щоб навчити учасників розв’язувати складні географічні проблеми, доповідати, формулювати твердження та захищати власну думку в наукових дискусіях.      
    30 жовтня 2017 року на базі гімназії ім. Н. В. Герасименко (м. Карлівка) традиційно відбувся географічний турнір, який зібрав команди із восьми закладів освіти Карлівського району: 
"Екватор" (Варварівська ЗОШ І-ІІІ ступенів),
"Меридіан" (гімназія м. Карлівка),
"Мрія" (Лип’янська ЗОШ І-ІІІ ступенів),
"Горизонт" (Попівський НВК №1),
"Сузір’я" (Ланнівська ЗОШ І-ІІІ ступенів),
"Знавці" (ЗОШ №1 м. Карлівка),
"Екватор" (Климівський НВК),
"Юніор" (ЗОШ №3 м. Карлівка).
     Кожній команді добре вдалося презентувати тему в ролі доповідача. Майже всі підготували комп’ютерні презентації, у яких були вдало підібрані картографічні матеріали, графіки, діаграми, фото, які допомагали яскраво розкривати суть розв’язку завдання. Не всім командам вдалося відразу опанувати ролі опонента та рецензента, опанувати мистецтво ведення дискусії.  Після двох півфіналів до підсумкової гри потрапили три команди, серед яких і були визначені у фіналі переможець та призери.  
     Вітаю переможця та призерів гри:
І місце - "Знавці",
ІІ місце - "Меридіан",
ІІІ місце - "Екватор" (Климівський НВК).


Немає коментарів:

Дописати коментар